Myyryläinen Kommentteja sinne sun tänne

Kristillisdemokraattista sananvapautta

Kristillisdemokraatti Arto Lehkamo on julkaissut plokirjoituksen jossa hän vaatii Hussein al-Taee:ta eroamaan eduskunnasta.  Otsikkona "Eroa Hussein Al Taee".  Yritin laittaa hänelle siihen kommenttia jossa kritisoin jyrkästi tuollaisia tapoja yrittää päättää kuka on sopiva edustajaksi.  Kommenttini ei kuitenkaan ylittänyt hänen sensuurikyynnystään.  Koska se ei kelvannut hänelle, laitan sen tähän kokonaisuudessaan, mitään siihen lisäämättä tai siitä pois ottamatta:
Mistä lähtien Lehkamolla tai siionisteilla on ollut valtuus päätää kuka, miten ja millaisena voi olla Suomen eduskunnan jäsen? Se on kai suomalaisten äänestäjien asia, eikä Lehkamolla ole siinä suhteessa kuin yksi ääni ja Al-Taee:n osalta sekin vain jos on oli äänioikeutettu samassa vaalipiirissä jossa Al-Taee oli ehdolla. Israelilaisilla siionisteilla ei sen sijaan ole yhtään ääntä asiassa.

 

Tokikin mielestäni kaikki mikä liittyy M.Ahtisaaren CMI:en ("Crisis Management Initiative")  on jo lähtökohtaisesti epäilyttävää mutta se on tyystin eri asia kuin tuollaiset eroamisvaatimukset joilla ei ole minkäänlaista perustetta siellä missä määritellään miten kansanedustajaksi voi päästä, olla ja toimia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (30 kommenttia)

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Al-Taeen kirjoitukset ovat irakilaisia mutta Suomessa saa parjata vain Venäjää.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Onkohan tämä herra sama jolle Jeesus on antanut kaksi urheiluautoa ja yhden tyttärelle? Jeesus on katsonut hänet niin hyväksi kristityksi että on antanuta armolajoja enemmän kuin meille piruparoille. Joten hän puhuu suulla suuremmalla.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Ainut vaan että tällä hetkellä äänestäjät ovat äänestäneet väärin perustein Al-Taee:ta.. Valehetijaa, joka valehtelija koko kansalle ennen vaaleja!

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Niinpä, al-Taee on ihka ensimmäinen valehtelija Suomen eduskunnassa. Muistuupa mieleeni eräskin rukousaamiaisilla viihtyvä ikiaikainen totuudenpuhuja joka jytkähdettyään selitti kuin vaalipuheet on vaalipuheita mutta nyt tehdään politiikkaa pyrkiessään parit vaalit sitten hallitusneuvotteluihin. Ja mitä niitä onkaan muita.

Ainiin, piti vielä kysymäni mistä Pirskanen tietää al-Taee:n äänestäjien perusteet ja ne vielä vääriksi? Onko hänellä oikeiden perusteiden mallit hallussaan?

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Nämä on hauskoja. Jos vasvihreä bannaa jonkun, se on sananvapautta ja hänellä on kaikki okeus siihen, koska väärät mielipiteet jne jne. Mutta jumankauta jos joku väärinajattelija bannaa oikeamielisen, niin sitten on helvattu irti...

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Hårdille tiedoksi, että en ole bannannut ketään plokistani enkä poistanut yhtään kenenkään kommenttia. Moderointilinjakseni olen määritellyt:
"Voltairen suuhun laitetun mukaisesti "...je déteste ce que vous écrivez, mais je donnerai ma vie pour que vous puissiez continuer à écrire." (oik. E.B.Hall: "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it."). Tosin suoranaisiin henkirikoksiin yllytettäessä harkitsen ... joka tapauksessa perustelen jokaisessa tapauksessa erikseen.

Käyttäjän tomivaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Eikö riitä, että uusi parjattu kansanedustajamme eroaisi demareista ja liittyisi Halla-ahon porukkaan? Silloin vihapuheet ja rasismi ei aiheuttasi älämölöä.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

En usko että on persuihin tervetullut - ainakin tehokas katuminen tarvitaan. Persuista on erotettu paljon pienemmästäkin.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Kaveri on aika löylynlyömä, mutta sinänsä sopii äärikristillisiin. Vai sai se urheiluautoja Jumalalta?

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no minä olen sitä mieltä, että jos Hussein on pyytänyt anteeksi, niin se pitää antaa anteekši jo Jeesuksen puheidenkin perusteella ja Paavalin.Se pitää ensin katšoa omat synnit ja niistä enšin tehä parannus ja se pitää rakastaa ja auttaa kâikkia lähimmäišiä ja kristikunnankin pitäs oikeastaan Paavalin mukaan elää paikkakunnilla samassa seurakunnassa eikä sillai kuin nyt eletään.Kannattaa lukee kirja Nicky Cruz Juokse Poika Juokse , kristittyn pitää rakastaa myös muslimiakin, hänkin on lähimmäinen ja Paavali kehottaa Ef.luku 4, että miten pitää puhua lähimmäiselle. Paavalihan sanoo, että pitää puhua, että se tuottaa iloa toiselle ja on rakentavaa puhetta jne.

Leuhkamonkin pitää ensin lukea Paavalin Efesolaiskirje luku 4

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Peukutanpa kerrankin Myyryläisen blogikirjoitusta. Vaikka sainkin oman kommenttini läpi Lehkamon ennakkosensuurista, niin pidän lähtökohtaisesti ennakkomoderointia ikävänä.

Olen myös samaa mieltä Myyryläisen kanssa siitä, ettei ole Zuroffin ja Jerusalem Postin asia päättää, ketkä saavat istua Suomen eduskunnassa ja ketkä eivät. Siitä päättävät ensisijaisesti suomalaiset äänestäjät ja niissä tapauksissa, joissa kansanedustaja on syyllistynyt rikokseen, eduskunta.

Al-Taee näyttää syyllistyneen vihakirjoitteluun ja valehteluun asian selvittelyn yhteydessä. Hänelle saattaa aikanaan tulla kirjoittelusta jopa rikostuomio. Rikostuomiokaan ei ole kuitenkaan viime vuosikymmeninä vienyt kansanedustajan mandaattia muilta kuin Kauko Juhantalolta. Esim. persuedustajien harrastama vihakirjoittelu ja herra Hakkaraisen tekemät edustajatoverien pahoinpitelyt eivät ole siihen riittäneet.

Täällä puheenvuorossakin olleet erovaatimukset al-Taeelle ja jopa Antti Rinteen näkeminen hallitustunnustelijaksi kelpaamattomaksi tämän perusteella ovat osa peliä, jota persut nyt pelaavat pahinta vastustajaansa heikentääkseen. Nololla tavalla näistä osa vielä haluaa nuoleskella ulkomaista toimijaa tässä pelissään. Hakematta tulee 70-luku Suomessa mieleen.

Surullisinta al-Taeen toiminnassa on mielestäni ehkä se, että hän vei politiikkaan pyrkivien, erityisesti Lähi-Idästä tulleiden maahanmuuttajien uskottavuutta monien silmissä. Toivottavasti muut ja ehkä hän itsekin vielä joskus pystyy tätä uskottavuutta taas korjaamaan.

Monille kristillisille anteeksi antaminen taitaa tarkoittaa vain seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytettyjen uskonveljien puolustamista ...

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

KDssa on nyt paljon tätä amerikkalaista menestyksen teologiaa, joka ei edes katso uskontokuntaa.
Siellä ortodoksit, katolilaiset ja protestantit ovat löytäneet toisensa sodan ja menestyksen Jumalassa ja rauhan ja tasa-arvon puolustajien tuomitsemisessa .

Erityisesti suhde sananvapauteen , uskonnonvapauteen ja armoon on hauska.

"Afrikkalaisesta ihmisjätteestä " pitää saada puhua, homoja pitää saada tuomita ja ihmisten raiskaamisen toivominen pitää antaa anteeksi, vaikka ei edes pyydetä. Rasistiksi ei näin toimivaa saa sanoa .

Sen sijaan katuvaa ja häpeävää armon anelijaa ei saa armahtaa, vaan häntä tulee nimitellä rasistiksi elämän loppuun asti ja hänet tulee karkottaa kaikkialta .

Tämän teologianhan tunsimme, mutta että näin estotonta ja julmaa touhua ?

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Ei Hussein al-Taeen eduskunnasta tarvitse erota vaan eroaa SDP-n eduskuntaryhmästä ja perustaa oman antisemitistisen ryhmän ja siirtyy suurensalin takariviin Harry Harkimon viereen.
Näin säilyisi sananvapaus ei tarvitsisi pyydellä anteeksi.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Eduskunnassa taitaa olla lukuisia o i k e i t a arabienvihaajia, romanienvihaajia, naistenvihaajia ja "ryssävihaajiakin ".
Esitätkö näillekin puolueen vaihtoa ?
AI niin. Eihän heidän tarvitse .
Heille on jo puolue .

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen
Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

Kristityt ovat erittäin valikoivia sananvapauden ja demokratian suhteen. Kristillisfundamentalistien ajattelussa homoille, naisille ja ateisteille ei kuulu samanlaista vapautta kuin kristityille.

Israelista tulleet kommentit puolestaan ovat Israelin harjoittamaa informaatiovaikuttamista, jolla Israel pyrkii hiljentämään kaiken Israeliin kohdistuvan kritiikin ulkomailla.

Suomessa sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä mitä Israelin media ja hallitus ajattelee yhtään mistään. Jos jonkin suomalaisen kansanedustajan pitäisi erota sen takia, että jokin Israelin lehti pahoittaa mielensä jostain Israel-kriittisistä kommenteista, niin oltaisiin hyvin erikoisessa tilanteessa. Jos Venäjän Pravdassa vaadittaisiin jotain Venäjään kriittisesti suhtautuvaa suomalaiskansanedustajaa eroamaan joidenkin Venäjä-kriittisten kommenttien takia, niin oltaisiin aivan samassa tilanteessa. Suomen ei tarvitse mielistellä siionisteja eikä mitään muitakaan ulkomaisia tahoja.

Al-Taee ei sanonut mitään väärää eikä laitonta, eikä mitään mitä todellinen sananvapaus ei sallisi - tämän pitäisi olla keskeisintä tätä asiaa pohtiessa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Al-Taee ei sanonut mitään väärää eikä laitonta, eikä mitään mitä todellinen sananvapaus ei sallisi - tämän pitäisi olla keskeisintä tätä asiaa pohtiessa.
"

Ok sitten. Pidän sananvapauden puolesta puhujista. Mutta olet tuon suhteen reilusti itseänikin enemmän ääripäässä.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Yritin vedota tähän, mutta sanoivat, etten tunne Raamattua ja että olen eksytyksessä (?).
Sen vuoksi kanssani ei voi, tarvitse eikä saa keskustella. Mistään.
Sen sijaan Halla-ahon kanssa pitää keskustella kirkossa . Kaikesta ja aina ja kaikkien.

Sananvapaus . Ja pakko.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Leukamo kehoitti varautumaan talouden romahtamiseen sijoittamalla varat klassikko Ferrareihin, niissä kun arvo säilyy. Pelkäänpä, ettei klassikko Ferrareita vain riitä kaikille suomalaisille.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Sama epikriisi: US:ssa ainoat meitsiä sensuroineet yllämainitun lisäksi ovat olleet aa-kerhon Susanna Koivula ja Mika Niikko, kaikki siis olivat sananvapaudesta puhuneen kd:n ehdokkaita.

Tai siis Niikko on persu mut samaa possea.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

S.Koivula ja M.Niikko eivät ole, ainakaan vielä, sensuroineet minua. Mitähän mahdan tehdä väärin kun tuollainen sananvapauden papukaijamerkki vielä puuttuu? Joiltakin kokkuleilta kuten J.Putkiselta, S-J.Pietikäiseltä sekä persuleilta kuten R.Tossavaiselta sellaisen olen saanut. A.Luukkasen olen säästänyt bannaamisen vaivalta sillä poistuin hänen plokiaan likaamasta oma-aloitteisesti kun hän poisti muutaman kommenttini muka hygieniasyistä.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Bannaus on vähän kelju tapa. Niikolle sun muille hyihyi (ellet aidosti bannia ansainnut). Itse en käyttäisi kuin täysin kahjojen tapauksien kanssa. Ainut itseni bannannut on vihreä.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minä olen Lehkamon bannissa ja Niikon. Koivula sen sijaan sietää minua yllättävänkin hyvin.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Lehkamo aloitti vain olemalla julkaisematta ainoaa kommenttiyritystäni. Nyttemmin hän näyttää estäneen myös muiden kommenttiehdokkaiden lähettämisen.

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva

Ah, taattua kristittyä selkärankaa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Varsinais-Suomessa nuo tekopyhät oli persujen kanssa vaaliliitossa. Siinä kyllä joutui kristillinen lähimmäisenrakkaus hieman outoon valoon.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen Vastaus kommenttiin #25

70-luvulla kristillisten ja SMP:n vaaliliitosta vitsailtiin teemalla "Rosvot kiinni Hallelujaa!" Nyt parempi slogan olisi ollut "Rosvot Arkadianmäelle, Hallelujaa!".

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #25

Oudon asemesta pikemminkin paljastava valo. Eivätkä varsinaissuomalaiset ole kovinkaan poikkeuksellisia. Vaaliliittoja on ollut kai muuallakin. Ja lisäksi molempien porukoiden sananvapausuhriutujat ovat olleet liikkeellä yhteisine julistuksineen. "Oikea media" äänitorvena ovat monessakin suhteessa samalla tiellä.

En pitäisi ihmeellisenä laajenpaakin yhteistyötä. Molemmathan häärivät yhteistyössä mitä eriskummallisempien kansainvälisten uskomushautomojen kanssa. V-M.Louekoski on pöyhinyt plokeissaan noita verkostoja: http://vmlouek.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Mahtaako kehitys kehittyä ensin kohti paikallista peruskristillissuomalaista puoluetta ja siitä eteenpäin kohti M.Salvinni:n kaavailemaa EU:n kattavaa "vapaus(sic!)puoluetta"?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #28

Täytyy sanoa, että tästä al-Taeesta vouhottaville kristillisille tekisi mieli siteerata Jeesusta: "Se teistä, joka on viaton, heittäköön ensimmäisen kiven."

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Arto Lehkamo näyttää poistaneen blogikirjoituksensa. Rupesiko häntä itseäänkin jo nolottamaan sen tolkuttomuus?

Toimituksen poiminnat